• Cím: 1122 Budapest, Városmajor u. 13. / Telefon: +36 1 308 7140 (nyitvatartási időben) , +36 70 428 4222

  •   

Régiség felvásárlás

Egész évben vásárolunk, festményeket, porcelánokat, bútorokat, dugóhúzókat, régi játkékokat, kardokat, pisztolyokat, fényképezőgépeket, régi tollakat. Mindent szívesen megveszünk, ami eredeti és régi.

Mi a régiség?

Régiség alatt minden olyan tárgyat értünk, ami régi és kora és különlegessége miatt értékes. Lehet értékes azért, mert ritka, egy híres művész készítette. Vagy mert sokan keresik és nehéz hozzájutni. Cégünk feladata, hogy felkutassa azokat a régiségeket, amiket a gyűjtők keresnek.

Hogyan tudom, hogy valami értékes?

Ha minket választ, akkor korrekten tájékoztatjuk egy-egy tárgy felvásárlási áráról. Mivel használt tárgyakról van szó, ezért az ár egyrészt megegyezéses, másrészt elmondjuk, hogy nekünk milyen tapasztalatunk van az adott régiéséggel kapcsolatban.

Tévhit, hogy a régiségkereskedők, csak a nagyon értékes régiségeket vásárolják meg persze potom összegért. Ez a városi legenda kategória, hiszen számunkra a bizalom a legfontosabb. Hosszú távú kapcsolatotkat keresünk, fontos, hogy akitől egyszer vásároltunk, azzal később is partnerünk legyen. Több olyan vásárlónk is van, aki nálunk adja el régiségeit, hagyatékát és könyveit is.

Régiség felvásárlás menete:

Érdemes honlapunkon keresztül képeket küldeni az eladni kívánt régiségekről. Hívjon fel minket vagy írjon nekünk.

Ha eljön hozzánk, akkor érdemes időpontot egyeztetnie, üzletünkben, vagy raktárunkban is tudjuk fogadni.

Mi is el tudunk menni Önhöz, ebben az esetben időpontot egyeztetünk. Álatában pár napon belül tudunk találkozni.

Személyes találkozásunk alkalmával elmondjuk, hogy mely régiségeit tudjuk Öntől megvásárolni. Ön eldönti, hogy elfogadja-e az általunk felkínált árat.

Ha igen, akkor gondoskodunk a szállításról. Amennyiben lomatalanítást is szeretne, azt is megszervezzük.

Bármilyen kérdése van, hívjon minket bizalommal!